fbpx

Liverpool – Legends on Tour (NY DATO)

Onsdag 13. oktober 2021 kl. 19:00

Dette event er flyttet fra den 28. april 2021 til den 13. oktober 2021

Er din favorit sang ”You’ll never walk alone”? Og har du et bankende ”Reds” hjerte? Du er inviteret til et arrangement i særklasse sammen med fodboldklubben Liverpool FC. Glæd dig til at møde nogle af de nulevende Liverpool-legender som Alan Kennedy og Bruce Grobbelaar og hør om den unikke klub og fans, når de interviewes af journalist Daniel Sichlau. Samme aften er udgivelse af bogen ”Liverpool FC 2018/2019 Season –The official story”.

 

 

Liverpool FC
”Allez, Allez, Allez” – sådan lød det, da Liverpool vandt Champions League trofæet for sjette gang i klubbens historie i år. Det blev kulminationen af en helt fantastisk sæson, hvor Jürgen Klopp og spillerne fik sat et storslået punktum for en helt fantastisk sæson. Ikke nok med at klubben vandt Champions League, så var de også kun to point fra at vinde den engelske Premiere League. Og flere eksperter spår, at denne sæson er startskuddet på endnu en fantastisk epoke i klubbens historie.
For man må sige, at denne populære fodboldklub kan prale af at have oplevet mange store sejre og helte, men med det søde kommer også det sure. For klubben har også været igennem store nederlag og skurke, som huskes. Dog har klubbens fans altid stået holdet bi – for på Anfield går man aldrig alene.

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 17.30.
Oksemørbrad Wellington
Løg og grønkål-bagt selleri-gulerod
pom anna samt trøffelsauce

Toffee Cheesecake
hindbærsorbet og coulis


Priser fra:

Foredrag: 275 kr.
Foredrag inkl. menu: 570 kr.

 

EVENT

Liverpool – Legends on Tour (NY DATO)

TIDSPUNKT

Onsdag 13. oktober 2021 kl. 19:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

275 kr.

Andre Events